De Sokkosaurus, Held op sokken

De Sokkosaurus, Held op sokken is een heerlijk prentenboek over Robbie, een knuffeldinosaurus die het altijd koud heeft en daarmee wordt gepest. Maar oma weet raad en Robbie wordt een echte Sokkosaurus én een held op sokken. Bij  uitgeverij Juf Sandra vind je een GRATIS miniproject bij dit prentenboek voor groep 1 t/m 3 met taal- lees- en schrijfopdrachten en een leuke kleurplaat.

De tekeningen zijn gemaakt door Myrna Verschaeren- Somberg. Kijk eens op https://www.facebook.com/MadeByMin.nl/  voor haar prachtige werk.

Titel: De Sokkosarus, Held op sokken

Auteur: Sandra Schot- van Baar

Tekeningen: Myrna Verschaeren- Somberg

Verschijning: 1 oktober 2023

Uitvoering: hardcover

Formaat: 297x210 mm (A4, staand)

Omvang: 32 pagina's

ISBN: 9789083245836

NUR 273

Prijs boek:€ 24,95

Verkrijgbaar bij Uitgeverij Juf Sandra en uw (online) boekwinkel.

www.uitgeverij-jufsandra.nl

Robbie is een knuffeldinosaurus met een lange nek en vier grote poten waarmee hij goed kan stampen.  Robbie heeft het altijd koud, zelfs in de zomer. Andere knuffels pesten hem daarmee. Dat is echt niet leuk! Gelukkig neemt zijn beste vriend Groezeltje het altijd voor hem op. Op een dag neemt Robbie zijn oma in vertrouwen en zij heeft een oplossing die zijn leven verandert.

Dit hartverwarmende, interactieve prentenboek gaat over vriendschap, pesten, jezelf zijn en moed. Om samen te lezen, te filosoferen en fantaseren.